Kiberbiztonsági Játs(s)zMa IV.

Kiberbiztonsági Játs(s)zMa IV.

Idén is megrendezi a Belügyi Tudományos Tanács a Nemzeti Kibervédelmi Intézettel közös szervezésben, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgálat Zrt., valamint a PricewaterhouseCoopers Kft. szakmai támogatásával az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampánya keretében a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa már ismert és kedvelt vetélkedőjét. Időpontja: 2021. október 26. (kedd) és 2021. október 28. (csütörtök).

 

A vetélkedő játékvezetője Keleti Arthur, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás alapító elnöke, valamint Bor Olivér nb. százados, nb.tanácsos, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet sajtóreferense, szóvivője.

A vetélkedőre idén 4 területről várunk jelentkezőket: a vetélkedő első napjának délelőttjére a belügyi-rendészeti ismereteket és a vízügyi ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulói, az első nap délutánjára az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói jelentkezhetnek. A vetélkedő második napjának délelőttjére a rendvédelmi technikumok tanulóit és a felsőoktatás hallgatóit, a második nap délutánjára a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált jelentkezőket várjuk. A vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezhetnek. A résztvevőknek átlagos informatikai, felhasználói ismeretekkel kell rendelkezniük.

A COVID-19 vírusra, valamint a tavalyi év online vetélkedőjének sikerére tekintettel idén is digitális formában játszunk, ezért a résztvevőknek bizonyos technikai feltételeknek kell megfelelniük, amelyek itt megismerhetőek.

A csapatok a játékok során pontokat gyűjtenek, a verseny végén a győztes csapat elnyeri a vándorkupát, valamint az első három helyezést elért csapatokkal együtt díjazásban, minden résztvevő pedig oklevélben részesül.

A vetélkedő során az etikátlan viselkedést (pl. csalás, online zaklatás, informatikusi végzettség) azonnali kizárás követi.

 

Részletek: https://konferencia.bm-tt.hu/content/kiberbiztonsagi-jatsszma-iv

 

Forrás: https://konferencia.bm-tt.hu/

1891