Ludovika.hu: Tudomány mindenkinek - nyáron is!

Ludovika.hu: Tudomány mindenkinek - nyáron is!

2022/07/11
 


Egyetemünk tudományos-ismeretterjesztő platformja, a ludovika.hu nyáron is várja olvasóit! Az oldal ismeretterjesztő és tudományos cikkekkel, az NKE kutatóintézeteinek blogjaival és podcast adásokkal igyekszik közelebb hozni a tudomány világát az olvasókhoz.

A 2020 tavaszán elindított ludovika.hu platform célja tudományos, társadalmi, és gazdasági témák közérthető bemutatása az NKE oktatói, kutatói és hallgatói részvételével. A ludovika.hu oldal Magazin rovatában kutatói és oktatói portrék, szakértői interjúk, valamint könyvajánlók olvashatók, emellett az NKE szervezésében zajló tudományos konferenciákról, szakmai fórumokról is beszámolunk. A Blogtér az NKE kutatói és munkatársai által jegyzett blogoknak biztosít megjelenést, és ezáltal lehetőséget a tudományos és fontos közpolitikai kérdések magas szakmai színvonalú, ugyanakkor közérthető bemutatására. A Ludovika Podcast és a Ludovika TV tudományos témájú adásaiban az NKE szakértőit, kutatóit kérdezzük aktuális társadalmi-gazdasági-közéleti kérdésekről.

A Webshopban a Ludovika Egyetemi Kiadó által megjelentetett könyvek vásárolhatók meg: a kiadványok közt állam- és jogtudomány, közigazgatás-tudomány, nemzetközi és európai tanulmányok, nemzetbiztonság, hadtudomány és rendészettudomány, regionális tudományok és médiatudomány területeit felölelő szakkönyvek, tankönyvek és jegyzetek is megtalálhatók.


Ludovika.hu – Tudomány mindenkinek, nyáron is!

 

Forrás: https://www.uni-nke.hu/

3263