BvOP tudományos konferencia

BvOP tudományos konferencia

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, a Büntetés-végrehajtási Szervezet Tudományos Tanácsa 2022. november 23-án online konferenciát rendezett „A tömeges, egyidejű, illegális migráció biztonsági kihívásai - Biztonságtudományi és rendészeti megoldások” címmel.
 

Az előadók között köszönthettük a büntetés-végrehajtási szervezet szakterületeinek képviselőit, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Migrációkutató Intézet, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, a Stratégiai Védelmi Kutatóintézet és a Nemzeti Információs Központ szakértőit.

Az előadásokat figyelemmel kísérték a Belügyminisztérium és az Igazságügyi minisztérium érintett szakterületeinek témafelelősei, a Belügyi Tudományos Tanács tagjai, tisztségviselői a társ rendvédelmi szervek, a katasztrófavédelem képviselői, a Büntetés-végrehajtás parancsnoki és személyi állománya, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatói, doktoranduszai és hallgatói, a Magyar Tudományos Akadémia, jogi egyetemek és karok oktatói, a Megyei Főügyészség, járásbíróságok, törvényszékek munkatársai és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács képviselői.

A tématerületek jelentőségét és aktualitását jelzi, hogy az online konferenciára több mint 400 fő regisztrált.

 

BvOP foto

 

BvOP foto2

 

3539