ICCECIP 2020 – a 2. Nemzetközi Konferencia a Közép-Európai Kritikus Infrastruktúra Védelme

teszt

oldalcim

ICCECIP 2020 – a 2. Nemzetközi Konferencia a Közép-Európai Kritikus Infrastruktúra Védelme

ICCECIP 2020 – a 2. Nemzetközi Konferencia a Közép-Európai Kritikus Infrastruktúra Védelme témakörében az idei évben az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán kerül megrendezésre, a Magyar Tudomány Ünnepe keretein belül. A 2020 évi járvány új biztonsági kihívásokat jelentett a kritikus infrastruktúra védelem és a biztonság tudomány területén.

Kiemelt témakör az új tapasztalatok, kutatás és a járvány területén mindenki javára született megoldások és elért eredmények. Az idei konferencia új mottója: „A járvány, a kritikus infrastruktúra védelmével kapcsolatos kihívás”. A legfontosabb célkitűzés régiónk járványhelyzetben tanúsított egységének bemutatása, valamint lehetőség nyújtása tapasztalt és kezdő kutatók, PhD hallgatók részére legújabb eredményeik ismertetésére.

A régió közös történelmi és kulturális múltja, valamint az utóbbi évszázadok fejlődésének közös iránya és a járvány időtartama alatti együttműködés is összeköti országainkat, és megalapozza jövőbeni közös céljainkat.

Forrás URL: http://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/

 

iccecip_1

iccecip_2

iccecip_3

thisContent

724