Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósághoz látogatott az Ombudsman

teszt

oldalcim

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósághoz látogatott az Ombudsman

Dr. Kozma Ákos az Alapvető Jogok Biztosa 2020. szeptember 18-án Dr. Kiss Attila r. dandártábornok, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatója és Harhai Zsolt r. ezredes, az Észak-alföldi Regionális Igazgatóság igazgatója kíséretében betekintést és tájékoztatást kapott az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Észak-alföldi Regionális Igazgatóság munkájával kapcsolatban.

Az Alapvető Jogok Biztosa látogatást tett az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Nyírbátori Telephelyén, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Őrzött Szállásán. Dr. Kozma Ákos az ügyfélszolgálaton eltöltött idő alatt megtekintett egy éppen zajló idegenrendészeti eljárást, Nyírbátorban pedig tájékoztatást kapott az idegenrendészeti és menekültügyi  őrizetben lévő külföldiek ügyeinek állásáról és megtekintette az elhelyezési feltételeket is.

A látottak és az elhangzottak alapján elégedettségét és elismerését fejezte ki az OIF és a rendőrség munkatársai számára.

foto2

 

Forrás: http://oif.gov.hu/index.php?lang=hu

thisContent

790