Pályázatok

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

Pályázati kiírás az EU témakörében
Az Országgyűlés elnöke, az igazságügyi miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője idén is kiírta a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" c. pályázatot egyetemi, főiskolai hallgatók részére.
A pályázati kiírásról bővebben ITT olvashat.


Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)
A Belügyminisztérium felhívása a Vízügy szakmacsoport szakképesítései szakmai tanulmányi versenyére a 2022/2023-as tanévben.
Bővebb információt az OVF honlapján ITT olvashat.

 

Duna Művészeti Mestere 2022
A Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság (ICPDR), a Global Water Partnership Közép- és Kelet-Európa Régió (GWP CEE) és a GWP Magyarország Alapítvány a Nemzetközi Duna Nap alkalmából 2022-ben ismét meghirdeti a Duna Művészeti Mestere (DAM) alkotói pályázatot.
Pályázat ITT olvasható.

 

Kozma Sándor emlékpályázat 2023
Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.
További részletek ITT.

 

A Gazdasági Versenyhivatal pályázati felhívása
A Gazdasági Versenyhivatal – az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalával együttműködésben – 2,25 millió forint összdíjazású tanulmányi versenyt hirdet a V4 országokban működő jogi egyetemek hallgatói és PhD-hallgatói részére, a versenyjog területén.
A felhívás ITT olvasható.

 

A Rendőrség Tudományos Tanácsának 2022. évi pályázata
Az idei évben is meghirdetésre került a Rendőrség Tudományos Tanácsának pályázata, mely közös gondolkodásra hívja a rendészet művelőit, a rendvédelmi szervek valamennyi jelenlegi és egykori munkatársát, a rendészettudomány kutatóit, illetve mindazon szakembereket, akik tudásukat egy biztonságosabb társadalom szolgálatába kívánják állítani.
A pályázat postára adásának határideje: 2022. október 15.
Bővebb információkat ITT olvashat.

 

BTT pályázata a PhD doktori képzési díj és doktori fokozatszerzési díj költségátvállalására a 2022/2023. tanévre
A BM közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2022/2023. tanévre.
További részletek ITT olvashatók.

 

BTT pályázata a 'Pilóta nélküli légi járművek alkalmazási lehetőségei a belügyi ágazatban' címmel
A Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet 'Pilóta nélküli légi járművek alkalmazási lehetőségei a belügyi ágazatban' címmel, tanulmány leadására.
A pályázaton természetes személyek vehetnek részt. Pályázni egyénileg vagy kollektív munkával, egy vagy több magyar nyelvű, eddig még nem publikált, máshová be nem nyújtott tanulmánnyal lehet. További részletek ITT olvashatók.

 

„Aranybulla 8oo” - pályázat
Hazánk 2022-ben ünnepli a magyar középkor egyik nagy jelentőségű és a későbbi korszakok alkotmányfejlődésére is hatással bíró jogi dokumentuma, az Aranybulla kibocsátásának 800 éves évfordulóját.
Pályázati határidő: 2022.12.15., A pályázattal kapcsolatos további információk itt érhetők el.
Pályázati felhívás

 

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2022
A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja. Magyarország Kormánya lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg.
Az MKÖ 2022-es évfolyamára a jelentkezési időszak 2021. szeptember 15-én kezdődik és október 15. 24:00-ig tart.
A program időtartama: 2022. február 1. - 2022. november 30.
A Programról további naprakész információk az mkoprogram.hu és az mkop.hu weboldalon, illetve az MKÖ Facebook (https://www.facebook.com/magyarkozigazgatasiosztondijprogram/) és Instagram-oldalán (@mko_program) érhetőek el.

 


 

87