Pályázatok

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

Tudományos pályázat gyakorló jogászok számára
A Magyar Jogász Egylet Baranya Megyei Szervezete tudományos pályázatot hirdet megyei (fővárosi) gyakorló jogászok számára.

Részletes pályázati kiírás

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége, az Országos Polgárőr Szövetség Tudományos Tanácsa és a Magyar Rendészet Tudományi Társaság Közbiztonsági Tagozata pályázatot ír ki a polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló 2011. évi CLXV. törvény (Pőtv.) hatása a bűnmegelőzésre, és a polgárőrség működésére címmel.
Részletes információk ITT.

 

Pályázat a Magyar Tudományos Akadémia Bolyai János Kutatási Ösztöndíjának elnyerésére 2023-ban
A teljes pályázati felhívás ide kattintva letölthető pdf formátumban

 

„A füstérzékelő életet menthet” – jubileumi alkotói pályázat
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2023-ben immáron tizedik alkalommal hirdeti meg alkotói pályázatát az iskolások körében.
Bővebb információkról ITT olvashat.

 

Pályázati felhívás doktori képzésre
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora az idei évben is felvételi pályázatot hirdet PhD doktori képzésre.

A pályázatok beérkezési határideje: 2023. március 31.
A jelentkezéseket április 14-ig lehet véglegesíteni/pótolni, illetve az elektronikusan benyújtott pályázatot papír alapon eljuttatni.
Részletes információk és a letölthető dokumentumok IDE kattintva érhetők el.

 

Dr. Balogh Imre Emlékpályázat
Huszonharmadik alkalommal hirdeti meg a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A pályamunkákat 2023. május tizedikéig lehet benyújtani.
További részletekért kattintson IDE.

 

Felhívás kutatói pozíció betöltésére az emberkereskedelem elleni küzdelem tárgykörében
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, a Nemzetközi- és Európajogi Tanszék keretében működő Research Group on Combating Trafficking in Human Beings (Emberkereskedelem Elleni Küzdelem Kutatócsoport, a továbbiakban: Kutatócsoport) nemzetközi kutatócsoport kezdeményezésére pályázatot ír határozott idejű ki kutatói alkalmazásra.
További információk ITT.

 

Pályázati felhívás a CEPOL csereprogram 2023-ra
Rendészeti tisztviselőként szívesen venne részt egy nemzetközi szakmai csereprogramban? CEPOL Csereprogramunk lehet a megfelelő lehetőség az Ön számára! A pályázat ezen a héten indult, és 2023. január 27 -ig tart.
További információk ITT.

 

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása
Az Óriás Nándor Alapítvány a Jogászképzésért alapítványi kuratóriuma pályázati felhívást tesz közzé az Óriás Nándor-díj elnyerésére.

Részletes pályázati kiírás ITT olvasható.
 

Megjelent a Lendület Program 2023. évi pályázati felhívása
A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása új Lendület-kutatócsoportok létrehozására, 2023–2028.
A teljes pályázati felhívás ide kattintva letölthető (pdf)

 

2022 legjelentősebb innovációs teljesítményét keresik
A Magyar Innovációs Szövetség – a Magyar Innovációs Alapítvánnyal közösen – a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával, immár 31. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

 

Pályázati kiírás az EU témakörében
Az Országgyűlés elnöke, az igazságügyi miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője idén is kiírta a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" c. pályázatot egyetemi, főiskolai hallgatók részére.
A pályázati kiírásról bővebben ITT olvashat.


Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)
A Belügyminisztérium felhívása a Vízügy szakmacsoport szakképesítései szakmai tanulmányi versenyére a 2022/2023-as tanévben.
Bővebb információt az OVF honlapján ITT olvashat.

 

Kozma Sándor emlékpályázat 2023
Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.
További részletek ITT.

 

A Gazdasági Versenyhivatal pályázati felhívása
A Gazdasági Versenyhivatal – az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalával együttműködésben – 2,25 millió forint összdíjazású tanulmányi versenyt hirdet a V4 országokban működő jogi egyetemek hallgatói és PhD-hallgatói részére, a versenyjog területén.
A felhívás ITT olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

87