Pályázatok

teszt

oldalcim

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

BŰNMEGELŐZÉSI ÖTLETPÁLYÁZAT
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága (Főosztály) „Bűnmegelőzési Ötletpályázatot” hirdet, amelynek célja, hogy a Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégiával összhangban a legjobbnak ítélt bűnmegelőzési gyakorlatokat vagy újszerű módszereket megismerje és támogassa.
További információk ITT.


Rendőrség Tudományos Tanácsa 2020. évi pályázati felhívása
A Rendőrség Tudományos Tanácsa közös gondolkodásra hívja a rendészet művelőit, a rendészeti szervek valamennyi jelenlegi és egykori munkatársát, a rendészettudomány kutatóit, mindazokat a szakembereket, akik tudásukat egy biztonságosabb társadalom szolgálatába kívánják állítani.
Pályázati felhívás letölthető ITT.

 

Hallgatói Pályázati Felhívás
A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíjainak meghosszabbított jelentkezési határideje: 2020. október 7.
2020. október 1-én újra indulnak a gyakornoki programok, melyekre a jelentkezési határidő: 2020. november 1. 
További információ és jelentkezés: Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány pályázatok

 

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram
2021. február 1-jén indul a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2021-es évfolyama. Az MKÖ 2021-es évfolyamára a pályázati időszak 2020. szeptember. 15-től 2020. október. 15-ig tart. A program lehetőséget kínál fiatal szakemberek számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg. További információk ITT.

 

Hallgatói Kutatómunka pályázat
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar dékánja a 2020/2021. tanév őszi félévében  Hallgatói kutatómunka pályázatot hirdet. A pályázat célja a VTK hátrányos helyzetű hallgatói tudományos kutatómunkájának díjazással történő támogatása, ezzel is segítve felkészülésüket majdani hivatásuk színvonalas művelésére. 
További részletek ITT.


 

Demonstrátori pályázati felhívás
A 2020/2021 tanévre a  Víztudományi Kar dékánja demonstrátori pályázatot hirdetett a Területi Vízgazdálkodási Tanszéken 2 fő, a Vízellátási és Csatornázási Tanszéken 2 fő, valamint a Vízépítési Tanszéken 1 fő részére.
A pályázat benyújtásának módja és határideje: A demonstrátori megbízásra szóló pályázatot az illetékes tanszékhez kell benyújtani, a pályázati felhíváshoz mellékelt pályázati lapon 2020. október 20-ig (keddig).
A pályázat kiírása és feltételei ITT érhetők el.


 

PhD Hallgatói Pályázati Felhívás
A chilei ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni külföldön.
Részletek ITT

 


MTA Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Tudományos Pályázat
A Magyar Tudományos Akadémia a tudományos kutatómunka elősegítése érdekében tett közérdekű felajánlás alapján és saját forrásból Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Tudományos Pályázatot alapított.
Az Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Tudományos Pályázat (INKP) fiatal, MTA köztestületi tagsággal rendelkező kutatók külföldi tudományos rendezvényen (nemzetközi tudományos szimpóziumon, workshopon, konferencián) való aktív (elsőszerzős előadással vagy poszter bemutatóval járó) részvételét és ott jelentős tudományos eredményeik bemutatását támogatja.
Az aktuális kiírás a következő linken érhető el:
https://mta.hu/ifjusagi-nemzetkozi-konferencia-tudomanyos-palyazat/ifjusagi-nemzetkozi-konferencia-reszvetel-tamogatasa-2020-2021-ev-110767

 


Magyar Hadtudományi Társaság / Hungarian Association of Military Science
2020. évi cikkpályázati felhívás
A Magyar Hadtudományi Társaság pályázatot hirdet egyének vagy szerzői / kutatói kollektívák számára tanulmányok megírására.
A pályázat meghirdetésének célja a tudományos tevékenység és a kutatás ösztönzése, a hadtudomány iránt érdeklődők aktivizálása, publikálásra alkalmas, a gyakorlatban is hasznosítható anyagok készítése. Bővebb információért kattintson IDE.
 

 

Idén is elérhető a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat
A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is meghirdette a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázatát az Országos Tudományos Diákköri Tanács. A felhívásra várják az NKE kutatóinak jelentkezését is.
A Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására ezen a felületen lehet pályázni. Beadási határidő: 2020. október 31. (CET 23:59 óra). A részletes pályázati felhívás és az alapító okirat pedig az OTDT honlapján érhető el ITT.

 

Pályázati felhívás - Oktatói Q-s pályázat 2020
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a „Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében pályázatot hirdet nemzetközileg jegyzett, Q-s közlemények szerzőinek anyagi motiválására, megjelent publikációkkal történő pályázat útján.
További részletek ITT olvashatók.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
felsőoktatási intézmények hallgatóinak, doktori hallgatóknak, kutatóknak diplomáciatörténeti munkákra Magyarország és Dánia, Magyarország és Finnország, Magyarország és Norvégia, illetve Magyarország és Svédország közötti kétoldalú diplomáciai kapcsolatok fennállásának 100. évfordulója alkalmából.
Bővebben ITT olvashat róla.

 

Minden pályázó önkéntes tűzoltó egyesület támogatást kap
Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázatra idén hatszázegy egyesület nyújtott be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak. Idén tizennéggyel több önkéntes tűzoltó egyesület kap támogatást, mint az elmúlt évben.
A nyertes ÖTÉ-ket és a pályázat részleteit tartalmazó táblázat az alábbi linken tölthető le:
 ÖTE pályázati táblázat (2020.05.25.), továbbá bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

 

Pályázati felhívás
A Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet Online és offline tanítási-tanulási módszerek a belügyi ágazatban címmel – különös tekintettel rendészeti, vízügyi, közfoglalkoztatási, önkormányzati, társadalmi felzárkózási szakterületek, köznevelés, felsőoktatás és továbbképzés képzési szintjeire, annak érdekében, hogy írásra serkentse mindazokat, akik valamilyen módon érintettek, illetve érdekeltek a meghirdetett témakörökben.
A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén.
Részletek
 

 

Tolódik az alkotói pályázat pályaműveinek beadási határideje. Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdetett meg alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak. A kialakult helyzetre való tekintettel, a koronavírus miatti korlátozások figyelembevételével a kiírók megváltoztatták a beadási határidőket, ezzel is támogatva az alkotómunkát, egyúttal szem előtt tartva a gyerekek biztonságát, testi épségét. Az alkotásokat változatlanul személyesen, postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.
A részletes pályázati kiírás letölthető a fejer.katasztrofavedelem.hu weboldalon.
 

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a „Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében pályázatot hirdet Publikációs Nívódíj elnyerésére. A pályázat benyújtására jogosult minden természetes személy, aki foglalkoztatási jogviszonyban áll a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel.
További részletek és a pályázat feltételei az alábbi linken érhetők el:
Publikációs Nívódíj 2020 - Pályázati felhívás

 

A Magyar Hadtudományi Társaság meghívásos pályázatot hirdet 11-12. osztályos középiskolai diákok számára A hadtudomány ifjú tudósa címmel.
Részletek itt!!!
 

 

A Magyar Hadtudományi Társaság pályázatot hirdet egyének vagy szerzői / kutatói kollektívák számára tanulmányok megírására. A pályázat meghirdetésének célja a tudományos tevékenység és a kutatás ösztönzése, a hadtudomány iránt érdeklődők aktivizálása, publikálásra alkalmas, a gyakorlatban is hasznosítható anyagok készítése.
Részletek itt!!!

 

thisContent

87