Pályázatok

oldalcim

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára pályázatot hirdet a Belügyminisztériumot érintő közszolgálati témában – doktorandusz, abszolutóriumot szerzett és doktorjelölt – kutatók számára gyakornoki rendszer keretében tudományos kutatás folytatására, melynek részleteit megtalálja IDE kattintva a Belügyi Tudományos Tanács honlapján.

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora 2020. évben is pályázatot hirdet doktori képzésre. A képzés lehetőséget biztosít a tudományos fokozat megszerzésre, hozzájárulva az oktatói és kutatói elit utánpótlásához. A 2020/2021. tanévre kiírt doktori felvételi pályázati felhívással kapcsolatban az egyetem honlapján IDE kattintva tájékozódhat.

 

Hulladékmentesítési pályázat egyetemistáknak
A Fenntartható Magyarország 2020 – A fenntarthatóság éve programsorozat keretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök” címmel pályázatot hirdet.  A pályázatra a magyarországi felsőoktatási intézmények alap-, mester-, vagy osztatlan képzésben résztvevő nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói jelentkezhetnek.

 

Tolódik az alkotói pályázat pályaműveinek beadási határideje. Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdetett meg alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak. A kialakult helyzetre való tekintettel, a koronavírus miatti korlátozások figyelembevételével a kiírók megváltoztatták a beadási határidőket, ezzel is támogatva az alkotómunkát, egyúttal szem előtt tartva a gyerekek biztonságát, testi épségét. Az alkotásokat változatlanul személyesen, postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.
A részletes pályázati kiírás letölthető a fejer.katasztrofavedelem.hu weboldalon.

thisContent

87