Applications

Applications

Under this menu item you can get actual applications on professional and scientific fields in connection to law enforcement science and to related sciences known. Under this menu you can find a review only, the full content of the application you can access by clicking on the link.


A legfőbb ügyész 2022. évi tudományos pályázati felhívása
A legfőbb ügyész 2022. évi tudományos pályázati felhívása Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.
Pályázatok postára adási határideje: 2022. március 1.
Bővebb információ ITT olvasható.

 

Magyar Innovációs Nagydíj pályázat
A Magyar Innovációs Alapítvány - a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen - a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával, 30. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.
Beadási határidő:  2022. február 2., 15 óra.
Részletes információk ITT.

 

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a 2022. évre a Tématerületi Kiválósági Program keretében publikációs pályázatot hirdet.
Bővebb információ ITT.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. január 31. 24.00.

 

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2022
A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja. Magyarország Kormánya lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg.
Az MKÖ 2022-es évfolyamára a jelentkezési időszak 2021. szeptember 15-én kezdődik és október 15. 24:00-ig tart.
A program időtartama: 2022. február 1. - 2022. november 30.
A Programról további naprakész információk az mkoprogram.hu és az mkop.hu weboldalon, illetve az MKÖ Facebook (https://www.facebook.com/magyarkozigazgatasiosztondijprogram/) és Instagram-oldalán (@mko_program) érhetőek el.

 

Középpontban a kutatók 2021
Az Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal egy kutatói életpályát népszerűsítő elektronikus kiadványt készített, "Középpontban a kutatók" címmel, amelynek elsősorban az a célja, hogy megismertesse a fiatalokkal és a tapasztalt kutatókkal a KFI-ben rejlő hazai lehetőségeket, pályázatokat és programokat.
A teljes prospektus letölthető INNEN.
 


200 millió forint keretösszegű publikációs pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Már lehet pályázni az NKE Rektora által kiírt új publikációs pályázatokra a Tématerületi Kiválósági Program keretében. A pályázatok célja az Egyetem tudományos láthatóságának erősítése.
A pályázati dokumentumok elérhetőek ITT.

 

87