Néhány nap van hátra a 2021-es CEPOL Kutatási és Tudományos Konferenciára való regisztrációra!

Néhány nap van hátra a 2021-es CEPOL Kutatási és Tudományos Konferenciára való regisztrációra!

2021. április 26.
 

05.04_3


Néhány nap van hátra, hogy regisztrálhassanak a következő CEPOL Kutatási és Tudományos Konferenciára, amelyre 2021. május 5 és 7 között kerül sor. A konferencián részt vehetnek az európai bűnüldöző szervezetek tisztségviselői, valamint egyetemek és kutatóintézetek tudósai, akik aktívan együttműködnek a bűnüldöző szervekkel.


Idén a CEPOL számára megtiszteltetés, hogy a konferenciát a Mykolas Romeris Egyetemmel  (Litvánia) együttműködve szervezheti meg, és története során először kizárólag online rendezzük meg ezt az eseményt.

Az idei konferencia címe: „Pandémiás hatások a rendészeti képzésre és gyakorlatra: Korai mérlegkészítés, kutatási szempontból” . A háromnapos rendezvényen mintegy 60 elismert előadó vesz részt, és több tucat izgalmas ülésre kerül sor, többek között olyan témákban, mint a bűnüldözés szerepe a dezinformációs kampányok és az álhírek elleni küzdelemben a járvány idején, vagy a családi erőszak elleni rendőri újdonságok a Covid-19 válság idején.

Ezenkívül a konferencia feltárja, hogy a szervezett bűnözés miként kapcsolódott be a Covid-19 alatti gazdaságba, és megvizsgálja, hogy a járvány miként befolyásolta a rendőrök és oktatók mentális egészségét, továbbá, hogy mit lehet tenni helyzetük javítása érdekében.

A CEPOL Kutatási és Tudományos Konferenciáján külön figyelmet fordítunk a rendőrségi képzés kihívásaira és kreatív megközelítésére a járvány időszakában, inspiráló példákkal és esettanulmányokkal az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Németországból vagy Portugáliából.

Számos kérdés merült fel a jelenlegi helyzetben, amelyekre a CEPOL az idei Kutatási és Tudományos Konferencián keresi a választ. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, tájékozódjon részletesebben az előadókról és az ülésekről, és regisztráljon itt.

A regisztráció április 30-án, a 17:00 óráig tart (Közép-Európai Nyári Időszámítás szerint.

 

Forrás: https://www.cepol.europa.eu/media/news

1672