Útjára indult az „Élet fája” program

Útjára indult az „Élet fája” program

2021. 07. 07., sze - 09:55 Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Szécsényben dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos megyei rendőrfőkapitány és munkatársai a Példakép Tábor diákjaival közösen ültették el az első fát.
 

07.16_4


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve az önkormányzatokkal a koronavírus elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás céljából minden Nógrád megyei településre az erdészet által javasolt, a település természeti adottságainak megfelelő fajtájú facsemetét tervez elültetni, amely az „Élet fája” elnevezést kapja. A kezdeményezés célja, hogy figyeljünk egymásra, előzzük meg a vírus terjedését!

A program indításaként dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőr-főkapitány és a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai az első fát a Szécsényi Forgách-kastély mögötti várkertben ültették el. A rendezvényen részt vettek a jövő generációjának tagjaiként az idén 10. alkalommal megrendezett Példakép Tábor résztvevői is, akiknek a szervezők felhívták a figyelmét az egészséges és  környezettudatos életmódra.   

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kiss Dávid, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselője, dr. Bablena Ferenc, a Nógrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású elnöke és Stayer László, Szécsény polgármestere.


GALÉRIA MEGNYITÁSA

 

Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek

2088