Középpontban a biztonságos közlekedés

Középpontban a biztonságos közlekedés

2021. november 22. 13:05
 

Különleges közlekedésbiztonsági programot indított a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület, amelyben rendőröknek nyújtanak átfogó, ismeretbővítő képzést.

 

20211122-kvpokt- A KVP csapat mindig szerette és nagy hangsúlyt fektetett a közlekedésbiztonságra,a képzésre és a megelőzésre - mondta el Plutzer Attila, az egyesület vezetője, aki csapattársaival korábban sorra megnyerték az OPSZ közlekedési versenyeit. - Az elmúlt évek alatt hatalmas tudásbázist építettünk fel, amelyet meg szeretnénk osztani mind a polgárőrökkel, mind pedig a társhatóságok munkatársaival. A cél a biztonságos közlekedés! Ezt a gondolatot követve online képzési rendszert indítottunk, amelyet személyes oktatások és gyakorlati lehetőségekkel is kiegészítettünk. Legutóbb a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője kérte fel a KVP-t, hogy az állomány részére tartsunk oktatást - tette hozzá Plutzer Attila.

A rendőrség munkatársai számára a csapat egy profi képzési tematikát állított össze, amely a szolgálatellátással kapcsolatos közlekedési ismereteket tartalmazta, majd ez kiegészült vezetéstechnikai tréninggel is.
 

 

szöveg és fotó: KVP

 

Forrás: https://www.opsz.hu/napi-hirek

2561