Applications

Applications

Under this menu item you can get actual applications on professional and scientific fields in connection to law enforcement science and to related sciences known. Under this menu you can find a review only, the full content of the application you can access by clicking on the link.


MRTT pályázati felhívása
A Magyar Rendészettudományi Társaság elnöksége pályázata „Fordulópontok a szakmai életemben” címmel.

Részletek ITT.

 

Pályázat fiatal oktatók tudományos munkájának támogatására
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar vezetése a fiatal oktatók tudományos tevékenységének előmozdítása érdekében, az erre a célra létrehozott pályázati alap felhasználására pályázatot hirdet.
Bővebb információk ITT olvashatók.

 

Új felhívások a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében
Értesítjük a polgárőr szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2023. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.
Bővebb információk ITT olvashatók.

 

Pályázat MTA doktora cím támogatására
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara a Magyar Tudományos Akadémia doktora tudományos cím megszerzésének támogatása érdekében a 2023. évi kari költségvetésben erre a célra létrehozott pályázati alap felhasználására pályázatot hirdet.
Részletek ITT olvashatók.

 

Pedagógus kutatási pályázat
A Belügyminisztérium Köznevelési Tudományos Tanácsa pályázatot hirdet olyan tudományos pályamunkák elkészítésére, amelyek új szempontok alapján, európai összehasonlítási keretbe helyezve vizsgálják a feladatmegosztás, a vezetői szerepek és az adminisztratív terhek kérdéskörét.
Benyújtási határidő: 2023. október 30.
Pályázati felhívás letölthető ITT.

 

Rendőrség Tudományos Tanácsa 2023. évi pályázati felhívása
Pályázati felhívás letölthető ITT.
RTT Eljárásrend letölthető ITT.

 

Duna Művészeti Mestere 2023
A Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság (ICPDR), a Global Water Partnership Közép- és Kelet-Európa Régió (GWP CEE) és a GWP Magyarország Alapítvány a Nemzetközi Duna Nap alkalmából 2023-ban ismét meghirdeti a Duna Művészeti Mestere (DAM) alkotói pályázatot.
További információk ITT olvashatók.

 

Mailáth György Tudományos Pályázat 2023.
Az Országos Bírósági Hivatal Elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet.
Részletes pályázati kiírás ITT olvasható.

 

Pályázati felhívás Q és D1 minősítésű folyóiratközleményekre
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) idén is meghirdeti a Q, illetve D1 minősítésű folyóiratközleményekre vonatkozó publikációs pályázatot a Tématerületi Kiválósági Program 2021, valamint a Publikációs Projektek Támogatása keretében.
A pályázat elsődleges célja az egyetem tudományos láthatóságának növelése, illetve az elért tudományos eredmények társadalmi hasznosíthatóságának ösztönzése. Célja továbbá, hogy hozzájáruljon a kutatások eredményeinek társadalmi, gazdasági, környezeti hasznosításához, az ezeket célzó kezdeményezésekhez, a nemzetközi kutatói közösségbe történő beágyazottság erősítéséhez, valamint az egyetem tudományos produktivitásának növeléséhez.
A pályázattal kapcsolatos további részletek IDE kattintva olvashatók.

 

Pályázati felhívás az Akadémiai Ifjúsági Díj elnyerésére
Kiírta pályázatát az Akadémiai Ifjúsági Díj elnyerésére a Magyar Tudományos Akadémia. A tudományos élet területén dolgozó, kutatást végző fiatalok eredményeinek elismerésére létrehozott díj 2024-re is elnyerhető.
Részletek ITT olvashatók.

 

Tudományos interdiszciplináris pályázat
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Tudományos Tanácsa (KTT) olyan pályamunkák elkészítését várja, amelyek a tűzoltóság, a polgári védelem és az iparbiztonság szakterületének gyakorlati kérdéseivel és problémáival foglalkoznak.
Bővebb információk ITT olvashatók.

 

Új Nemzeti Kiválóság Program
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban: ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram.
További információk ITT olvashatók.

 

Pályázati felhívás
A Budapesti Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú oktatás intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére Budapesten a 2023/2024. tanévre.
Bővebb információ ITT olvasható.

 

Pályázati felhívás
A Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet "A ChatGPT és más nagy nyelvi modellek alkalmazásának lehetőségei és egyben biztonsági kérdései" címmel.
Részletek ITT.

 

Pályázati felhívás
A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2023/2024. tanévre.
Részletek ITT.

 

Pályázat Polgárőr Város, Polgárőr Község, Fővárosi Polgárőr Kerület címek elnyerésére
Az Országos Polgárőr Szövetség országos pályázatot ír ki a 2023. évben Polgárőr Város, Polgárőr Község, Fővárosi Polgárőr Kerület címek elnyerésére.

Bővebb információk ITT olvashatók.

 

A Belügyi Tudományos Tanács pályázati felhívása
A Belügyi Tudományos Tanács pályázati felhívása gyakornoki rendszer keretében tudományos pályázat folytatására.
Részletes információk ITT olvashatók.

 

Pályázati felhívás
Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, az OIF Tudományos Tanácsa és a Magyar Rendészettudományi Társaság Migrációs Tagozata pályázatot hirdet. 
A pályázati felhívás ITT érhető el.

 

Tudományos pályázat gyakorló jogászok számára
A Magyar Jogász Egylet Baranya Megyei Szervezete tudományos pályázatot hirdet megyei (fővárosi) gyakorló jogászok számára.

Részletes pályázati kiírás

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

87