Applications

Applications

Under this menu item you can get actual applications on professional and scientific fields in connection to law enforcement science and to related sciences known. Under this menu you can find a review only, the full content of the application you can access by clicking on the link.


Call for applications opened for CEPOL Exchange Programme 2023
Are you a law enforcement official interested in taking part in an international professional exchange? Our CEPOL Exchange Programme might be the right opportunity for you! The call for applications has launched this week and will stay open until 27th January 2023.

More information HERE.

 

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása
Az Óriás Nándor Alapítvány a Jogászképzésért alapítványi kuratóriuma pályázati felhívást tesz közzé az Óriás Nándor-díj elnyerésére.

Részletes pályázati kiírás ITT olvasható.
 

Megjelent a Lendület Program 2023. évi pályázati felhívása
A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása új Lendület-kutatócsoportok létrehozására, 2023–2028.
A teljes pályázati felhívás ide kattintva letölthető (pdf)

 

2022 legjelentősebb innovációs teljesítményét keresik
A Magyar Innovációs Szövetség – a Magyar Innovációs Alapítvánnyal közösen – a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával, immár 31. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

 

Pályázati kiírás az EU témakörében
Az Országgyűlés elnöke, az igazságügyi miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője idén is kiírta a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" c. pályázatot egyetemi, főiskolai hallgatók részére.
A pályázati kiírásról bővebben ITT olvashat.


Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)
A Belügyminisztérium felhívása a Vízügy szakmacsoport szakképesítései szakmai tanulmányi versenyére a 2022/2023-as tanévben.
Bővebb információt az OVF honlapján ITT olvashat.

 

Kozma Sándor emlékpályázat 2023
Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.
További részletek ITT.

 

A Gazdasági Versenyhivatal pályázati felhívása
A Gazdasági Versenyhivatal – az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalával együttműködésben – 2,25 millió forint összdíjazású tanulmányi versenyt hirdet a V4 országokban működő jogi egyetemek hallgatói és PhD-hallgatói részére, a versenyjog területén.
A felhívás ITT olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

87