Pályázatok

teszt

oldalcim

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

Idén is elérhető a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat
A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is meghirdette a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázatát az Országos Tudományos Diákköri Tanács. A felhívásra várják az NKE kutatóinak jelentkezését is.
A Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására ezen a felületen lehet pályázni. Beadási határidő: 2020. szeptember 30. (CET 23:59 óra). A részletes pályázati felhívás és az alapító okirat pedig az OTDT honlapján érhető el ITT.

 

Demonstrátori pályázati felhívás
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektorának 34/2012. sz. számú utasításának (továbbiakban: utasítás) 3. S (1) bekezdése alapján demonstrátori pályázatot hirdet a Rendészettudományi Kar dékánja a Rendészettudományi Kar valamennyi Tanszékére, a 2020-2021-es tanévre.
Részletek ITT.

 

Pályázati felhívás doktori (PhD) képzésre
PhD (doktori) képzési pályázat – pótfelvételi 2020
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora pótfelvételi pályázatot hirdet doktori képzésre. Az egyetem a hadtudományok, a katonai műszaki tudományok, a közigazgatás-tudományok, valamint a rendészettudományok tudományágakban rendelkezik önálló, akkreditált doktori iskolával.
További információkért kattintson IDE.

 

Pályázati felhívás - Oktatói Q-s pályázat 2020
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a „Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében pályázatot hirdet nemzetközileg jegyzett, Q-s közlemények szerzőinek anyagi motiválására, megjelent publikációkkal történő pályázat útján.
További részletek ITT olvashatók.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
felsőoktatási intézmények hallgatóinak, doktori hallgatóknak, kutatóknak diplomáciatörténeti munkákra Magyarország és Dánia, Magyarország és Finnország, Magyarország és Norvégia, illetve Magyarország és Svédország közötti kétoldalú diplomáciai kapcsolatok fennállásának 100. évfordulója alkalmából.
Bővebben ITT olvashat róla.

 

Pályázati felhívás
A Magyar Rendészettudományi Társaság (a továbbiakban: MRTT) Migrációs Tagozata, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (a továbbiakban: OIF), valamint az OIF Tudományos Tanács közös pályázatot hirdet olyan pályamunkák elkészítésére, melyek a legális és illegális migráció, illetve a menekültügy történetével, aktuális kérdéseivel, nemzetközi és hazai jogi szabályozásával, a jogalkalmazás elméleti és gyakorlati kérdéseivel, valamint problémáival foglalkoznak.
Bővebb információért kattintson IDE.

 

A Magyar Rendészettudományi Társaság pályázati felhívása 2020.05.15.
„Biztonságos Magyarország egy változékony világban” Magyarország 
Nemzeti Biztonsági Stratégiájából adódó egyes belügyi feladatok kidolgozása című Pályázati Felhívás
A Magyar Kormány a 2092. 2/2020. (IV. 21.) MK rendelettel közzé tette Magyarország Nemzeti Biztonsági Stratégiáját „Biztonságos Magyarország egy változékony világban” címmel.
A pályázati felhívás ITT tölthető le. 

 

„TRIANON KÉPEKBEN” Digitális fotókiállítás és fotópályázat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Trianoni békeszerződés 100. évfordulója alkalmából digitális fotókiállítást rendez, amelynek kapcsán fotópályázatot hirdet.
További információért kattintson IDE.

 

Megjelent a 2020/2021. tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program pályázati kiírása
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban: ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram. 
A Programról általánosságban a Minisztérium honlapján tájékozódhat a http://www.unkp.gov.hu/unkp-rol oldalon.

 

Minden pályázó önkéntes tűzoltó egyesület támogatást kap
Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázatra idén hatszázegy egyesület nyújtott be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak. Idén tizennéggyel több önkéntes tűzoltó egyesület kap támogatást, mint az elmúlt évben.
A nyertes ÖTÉ-ket és a pályázat részleteit tartalmazó táblázat az alábbi linken tölthető le:
 ÖTE pályázati táblázat (2020.05.25.), továbbá bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

 

Pályázati felhívás
A Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet Online és offline tanítási-tanulási módszerek a belügyi ágazatban címmel – különös tekintettel rendészeti, vízügyi, közfoglalkoztatási, önkormányzati, társadalmi felzárkózási szakterületek, köznevelés, felsőoktatás és továbbképzés képzési szintjeire, annak érdekében, hogy írásra serkentse mindazokat, akik valamilyen módon érintettek, illetve érdekeltek a meghirdetett témakörökben.
A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén.
Részletek
 

 

PhD (doktori) képzési pályázat
A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) PhD hallgatói számára a doktori képzési díj, illetve a doktori fokozatszerzési eljárási díj költségátvállalására a 2020/2021. tanévre.
A pályázatok benyújtásának módja: kizárólag elektronikus úton, a Belügyi Tudományos Tanács online pályázati felületén.
Részletek

 

Tolódik az alkotói pályázat pályaműveinek beadási határideje. Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdetett meg alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak. A kialakult helyzetre való tekintettel, a koronavírus miatti korlátozások figyelembevételével a kiírók megváltoztatták a beadási határidőket, ezzel is támogatva az alkotómunkát, egyúttal szem előtt tartva a gyerekek biztonságát, testi épségét. Az alkotásokat változatlanul személyesen, postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.
A részletes pályázati kiírás letölthető a fejer.katasztrofavedelem.hu weboldalon.
 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a „Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében pályázatot hirdet Publikációs Nívódíj elnyerésére. A pályázat benyújtására jogosult minden természetes személy, aki foglalkoztatási jogviszonyban áll a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel.
További részletek és a pályázat feltételei az alábbi linken érhetők el:
Publikációs Nívódíj 2020 - Pályázati felhívás
 

Önkormányzati ösztöndíjpályázat
Baja Város Önkormányzat Képviselő-testületének Kulturális, Köznevelési és Ifjúsági Bizottsága a 26/2020. (I. 27.) KKIB határozatával nyílt pályázatot hirdet az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló bajai fiataloknak az Eötvös József Főiskolán és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán folytatott tanulmányainak támogatása céljából. Bővebb információért kattintson IDE.

 

A Magyar Hadtudományi Társaság meghívásos pályázatot hirdet 11-12. osztályos középiskolai diákok számára A hadtudomány ifjú tudósa címmel.
Részletek itt!!!
 

A Magyar Hadtudományi Társaság pályázatot hirdet egyének vagy szerzői / kutatói kollektívák számára tanulmányok megírására. A pályázat meghirdetésének célja a tudományos tevékenység és a kutatás ösztönzése, a hadtudomány iránt érdeklődők aktivizálása, publikálásra alkalmas, a gyakorlatban is hasznosítható anyagok készítése.
Részletek itt!!!
 

Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja 2020
Az előző évekhez hasonlóan a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége idén is meghirdeti a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programját, melynek közbiztonsági témaköréhez a polgárőr szervezetek is pályázhatnak.
Pályázati kiírás letölthető ide kattintva (pdf), továbbá a programról az OPSZ oldalán olvashat.
 

thisContent

87