Pályázatok

Pályázatok

Ebben a menüpontban a rendészettudományhoz, annak határtudományaihoz kapcsolódó szakmai és tudományos területeken meghirdetett aktuális pályázatokat ismerhetik meg. E menüben csak szemlézés történik, a linkre történő kattintással a pályázat teljes anyaga elérhető.

Szavazás cím

MRTT pályázati felhívása
A Magyar Rendészettudományi Társaság elnöksége pályázata a Társaság megalakulásának 20. évfordulója alkalmából publikáció elkészítésére.
A pályázat letölthető ezen a linken.

 

Megjelent a Lendület Program 2024. évi pályázati felhívása
A Magyar Tudományos Akadémia 2024-re is meghirdeti kiválósági programját, melynek célja a hazai fiatal kutatóbázis erősítése, a fiatal kutatók önállósodási törekvéseinek támogatása, valamint a továbblépés lehetőségének biztosítása a rangos hazai és/vagy nemzetközi posztdoktori vagy kutatási támogatásokra korábban már sikeresen pályázó kutatók számára.

 

Pályázat MTA doktora cím támogatására
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara a Magyar Tudományos Akadémia doktora tudományos cím megszerzésének támogatása érdekében a 2023. évi kari költségvetésben erre a célra létrehozott pályázati alap felhasználására pályázatot hirdet.
Részletek ITT olvashatók.

 

Új Nemzeti Kiválóság Program
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban: ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram.
További információk ITT olvashatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

87