Szerzőknek menüpont leírása

oldalcim

Szerzőknek menüpont leírása

Szavazás cím

Ebben a menüpontban az egyes almenük nevére kattintva a Szerzői útmutató, A Szerzői Nyilatkozat, Az MTMT-ről, A MATARKA-ról, Az ORCID-ról és a Hogyan írjuk helyesen almenük tartalmát találja. A szerzői útmutató a kéziratok formai és tartalmi követelményéről tartalmaz releváns információkat, és ismerteti a hivatkozási feltételeket. Amennyiben szeretné a folyóiratunkban szerzőként megjelentetni közleményét, kérjük az alábbi instrukcióknak megfelelő formában juttassa el azt a Szerkesztőségünkbe, szerzőként történő regisztrációt követően.

A Belügyi Szemle szakmai, tudományos folyóiratban olyan tanulmányok, közlemények kerülnek megjelentetésre, amelyek témájukban kapcsolódnak a lap által preferált tudományterületekhez, és megfelelnek az előírt formai követelményeknek.

Az MTMT (Magyar Tudományos Művek Tára) bibliográfiai adatbázis az oda feltöltött tudományos és szakmai közlemények adatait tartalmazza. A MATARKA a Magyarországon megjelenő tudományos és szakmai folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshetőségét teszi lehetővé. Az ORCID egyedi digitális azonosítást nyújt a közlemények szerzői számára hazai és nemzetközi viszonylatban.
Az almenük használata nem kötött regisztrációhoz.

thisContent

164