teszt

Főoldal

Ön a Belügyi Szemle folyóirat főoldalát nyitotta meg. Amennyiben a menüpontokon belül kíván további információkhoz jutni, a felső menüsorban lévő főmenüpontok lenyitásával a kívánt oldalhoz tud navigálni. Ha vissza kíván térni a folyóirat kezdőoldalára, a főoldal menüpontra kell kattintania, ha a Belügyi Szemle hírportál oldalára szeretne visszatérni, a Belügyi Szemle logójára kattintson a bal felső sarokban.
 

A Belügyi Szemlében publikált cikkeket az angol nyelvű CrossRef (DOI) tudományos adatbázisok, a Google Scholar, illetve a magyar nyelvű MATARKA szemlézi.

REAL-J az MTA Könyvtárának Repozitóriuma: Digitalizált és digitálisan készült folyóiratok és periodikák gyűjteménye. Évfolyamonként/kötetenként vagy évfolyamonként/füzetenként tárolja a tudományos folyóiratokat. A Belügyi Szemle számai a 2019/7-8. számtól megtalálhatók az MTA REAL-J repozitórium gyűjteményében. A Belügyi Szemle az egyes folyóirat számok szabad hozzáférésű olvashatósága tekintetében a hathónapos embargós zárt hozzáférési módot követi és alkalmazza.  

REAL az MTA Könyvtárának Repozitóriuma: A REAL repozitórium az Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT) rögzítésre került publikációk teljes szövegű anyagát tartalmazza. A Belügyi Szemle a tanulmányok szabad hozzáférésű olvashatósága tekintetében a hathónapos embargós zárt hozzáférési módot, még a könyvismertetések és az interjúk esetében a nyílt (gold) azonnali szabad hozzáférési módot követi és alkalmazza.  

 

Az MTMT adatbázis alapján kalkulált hatástényező: 0,32 (2019)

Az MTMT adatbázis alapján kalkulált H-Index: 12 (2019)

Forrás: Magyar Tudományos Művek Tára (2020.06.23. adatok)
Megjegyzés: A hatástényező a Clarivate Analytics számítási módja szerint került megállapításra.

 

A Belügyi Szemle folyóiratcikkeire mutató MTMT URL alább található: 

https://m2.mtmt.hu/gui2/?type=institutes&mode=browse&sel=institutes20940

 

crossref       googsch        real_j           real           mtmt 

 

   matarka      WorldCat             mta kik

 

thisContent

218